Inspo


Galenskaper och sjuktid

Har ju i ca 7 veckor haft problem med tre visdomständer, varav två som rök för två veckor sedan.. När det äntligen börja gå över och slutat göra ont får jag en dunder förkylning, superkul! Eller hur? Snart blir jag nog bitter.
Idag åkte jag in till skolan med tåget 07.35, lämnade in ett papper, åkte hem 08.49.. när jag träffar på min lärare så säger han att jag bara kunde ha ringt så hade det löst sig ändå med pappret.. smart moa.</div>
Men nu är jag hemma iallafall, sover lite, snyter mig lite, tar lite alvedon &amp; ipren &amp; rinexin &amp; sinova, sover lite, ritar lite, bloggar lite och (håll i er) twittrar lite!! Ja just det, sjukt är det, jag har skaffat twitter. Jag som trodde att jag aldrig skulle göra det. Kände idag att det var en ganska skön grej att hålla på med om man tänker mycket och vill få ur sig lite.. bara inte så många följer, då blir jag väl lika tyst som på facebook. Får försöka hålla mig hemlig.
Har ju i ca 7 veckor haft problem med tre visdomständer, varav två som rök för två veckor sedan.. När det äntligen börja gå över och slutat göra ont får jag en dunder förkylning, superkul! Eller hur? Snart blir jag nog bitter.
Idag åkte jag in till skolan med tåget 07.35, lämnade in ett papper, åkte hem 08.49.. när jag träffar på min lärare så säger han att jag bara kunde ha ringt så hade det löst sig ändå med pappret.. smart moa.
Men nu är jag hemma iallafall, sover lite, snyter mig lite, tar lite alvedon & ipren & rinexin & sinova, sover lite, ritar lite, bloggar lite och (håll i er) twittrar lite!! Ja just det, sjukt är det, jag har skaffat twitter. Jag som trodde att jag aldrig skulle göra det. Kände idag att det var en ganska skön grej att hålla på med om man tänker mycket och vill få ur sig lite.. bara inte så många följer, då blir jag väl lika tyst som på facebook. Får försöka hålla mig hemlig.

Heaven

På väg hem


Så vacker


Fint

Via moabergfoth.tumblr.com


Gårdagens skiss


Tisdag

Idag kommer min vän Ida, vi ska äta lax-wraps och semlor. Hon skulle ha kommit förra veckan när jag fyllde men det fick bli idag istället, mysigt! Igår var jag i Uppsala med min syster Emelie, vi besökte Dr.Pan, båda två fick akupunktur och jag fick med mig örter hem igen. Jag vet inte om jag vågar tro på det men kan det vara så att jag börjar känna mig bättre? Eller så känns det bättre där för att jag har så sjukt ont i munnen? Har dragit ut två tänder på någon vecka bara.. fy satan så ont den sista gjorde.. har så ont i käken! Men just nu håller jag mig uppe med hjälp av Citodon och Ipren, härligt...

Snöfall


Födelsedagspresent

En av flera fina presenter som jag fick när jag fyllde år så fick jag detta underbara ljus, Yankee Candle - Clean Cotton, luktar så fräscht!


Min fina Ludde


Färg


Mys med Julia

Min fina Julie fyllde 18år i lördags, vi åkte till Uppsala och åt mat och drack drinkar.. Mysi!

Skulle ha bloggat det här i söndags men det gick inte så jag gav upp!


Sämsta bloggen

Förlåt mig för världens sämstaste uppdatering! Men mår så jätte dåligt verkligen så känner att jag inte orkar sitta och klaga, men jag har verkligen otroligt ont i munnen fortfarande. Jag orkar inte göra någonting, jag bara ligger. Verkar kul? Nej. Verkar vara något ni vill läsa om? Nej. Så därför är jag tyst som en mus, eller ja... Möss skriver inte och att läsa är inget som låter... Men aja.

Men!!! Imorgon SKA jag vara pigg, för Jules och jag ska ut och fira varandra med mat, vin och goda drinkar.. Men dans får det bli nästa helg troligen för det är stort nog om jag orkar ta mig ut haha.

Just det, har fått fnatt med, (när jag orkar - vilket är sällan) så ritar jag blommor.. Hur många som helst, jag fyller A4 papper med små små blommor.. Undra om det är mitt undermedvetna som försöker pigga upp mig? Nu har jag börjat rita ett mönster med.. Blir många sånna papper med, ska ta någon bild, när jag orkar. Nu ska jag försöka sova, nattski!


Lördag

Kom precis hem från Sebastian, mamma är på jobbet och hunden Ludde sover.. han kom inte ens och mötte mig i dörren när jag kom hem, blir alltid så rädd då.. (han är ganska gammal).. men han sov bara och han blev glad av att se mig då han förstod att det var dags för en härlig promenad i det vita pudret utanför. Kallt som tusan är det också, -15,någonting! Uscha! Kanske ska elda lite i vedspisen så det är varmt och skönt när mamma kommer hem? Nu ska jag fortsätta med storstädningen jag påbörjade igår, sen kommer min syster Emelie och ska bli stylad. Ha en trevlig lördag!

Underbaraste känslan

Jag kan andas på riktigt genom näsan och det känns som jag verkligen får luft!! För första gången på läänge, helt otroligt! Inte konstigt att jag förr har känt som jag inte kan andas och varit tvungen att ta Ventoline för att kunna andas lugnare, åh det är så otroligt fantastiskt skönt!!
Jag vet att man inte ska ropa hej innan man kommit över bäcken men det blev så här en stund efter jag tog Dr. Pans örter, tänk om det är dem som gör det? Men han sa att det skulle ta några dagar innan man kände någon skillnad.. Hmm....

Jaja, underbar känsla är det iallafall, är det såhär friska människor andas? God natt på er!


.


Tusen nålar

Hej! Idag var jag till Uppsala med mamma för att åka till Dr Pan.. Han frågade vad jag hade för bekymmer och tittade på min tunga och sen sa han "kom med här" så fick jag lägga mig ner och han började sticka in nålar lite här och var, de kändes värst i händerna och fötterna.. Den enda jag såg var den jag hade mellan ögonen haha. Hoppas att det här funkar! Ska dit nästa torsdag med.

Nu myser jag i soffan med mamma till serien Revenge.


Morgon

Åh jag är så dum, pillade bort ett popcorn skal lite för våldsamt igår från en uppkommande visdomstand.. Och nu har jag super ont, dumma dumma mig. Bara därför ska jag tycka synd om mig själv och dricka te ut min födelsedagskopp, den är jättefin och jag använder den bara när jag fyller år... Men andra planer idag.
Är lite nervös också för ska träffa den omtalade Dr.Pan och ska se om han kan hjälpa mig med min ständigt förkylda näsa, för er som inte vet har jag varit "förkyld" i fem år.. Non stop. Dr.Pan är nog min sista utväg, om inte han kan hjälpa mig så får jag fortsätta snora.

Nu ska jag dricka te, hej!


Jackson Pollock

Inspirerande, det där ska jag göra i vår.. kasta ut känslor på en stor duk.

Isn't it iconic?


Fin morgonRSS 2.0